Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Panik pas sebebiyle muhtevaerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda olabilir.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane üstelik kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda kapının ne açıldığını teşhir etmek gerekir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir eksperlik yerı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda güvenliği sağlamak sinein muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı dizayn hassaten elementlere karşı dulda sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Ankara Yangın Kapısı soldurmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile dayalı merak ettikleri tüm konular karşı bilgelik sahibi olabilirler.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış Yangın Çıkış Kapısı montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın ve ivedili keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu cenah temelı modellerde olağan kapı koluna analog. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık etkili kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Report this wiki page